MENÜ
Szolgáltatások

Összhangban a belvárossal!

Szeretne patinás környezetben, kényelmesen, a legmodernebb megoldásokat biztosító épületben élni? A Munkácsy Residence ezt biztosítja önnek. Parkosítás, zöld felületek, zárt parkolók, üzletek, minőségi közös terek, 2 percre a Széchenyi tértől.

Az üzletek és szolgáltatások házhoz jönnek!

Az épületek földszintjén kapnak helyet a kereskedelmi létesítmények, amelyek számos szolgáltatást és bevásárlási lehetőséget biztosítanak.

Munka / szórakozás / gasztronómia / kultúra akár autó nélkül!

A Munkácsy Residence-ből az egész napos munkát követően, elugorhat az Árkádba egy öltönyért, majd este átsétálhat a Pécsi Nemzeti Színházba, hogy a darabot követően a Jókai tér egyik éttermében fejezze be az estét, miközben autója egész nap a zárt parkolóban pihen.

Okosotthon? – egy szavába kerül

Kérésére leendő otthonát SMS vezérlésű fűtéssel, okos-zárral, vagy teljeskörű lakás automatizálással felszerelve adjuk át. Nem biztos benne, hogy mire van szüksége? Tapasztalt szakértő csapatunk segít a helyes döntés meghozatalában.

Értékálló, jövedelmező befektetés!

A belváros örök. Még mindig nem győztük meg, hogy következő befektetése Pécs belvárosában, a Munkácsy Residence-ben legyen? Ebben az esetben szakértő csapatunk a kiadásával járó valamennyi terhet leveszi a válláról.

Hívjon most!