MENÜ
A projektről

Elhelyezkedés

Pécsen a belváros szívében a Munkácsy Mihály utca 15. alatt várjuk új lakásával, irodájával. Az épület autóval és tömegközlekedéssel egyaránt jól megközelíthető helyen, mégis a forgalom zajától védetten helyezkedik el.
A terület környéke kimagasló infrastruktúrával rendelkezik, a közvetlen közelben játszótér, óvoda, iskola, park, és bevásárlási lehetőség is található. Az itt vásárolt ingatlanok értékállósága garantált, értéknövekedése valószínűsíthető.

A projektről

A projekten három ütemben összesen 76 lakást, 10 üzlethelységet, a belső udvarban felszíni parkolókat alakítunk ki. Ezen kívül Önt és családját rengeteg kényelmi szolgáltatással várjuk majd. Az építkezés 2018. tavaszán kezdődött, az első ütem átadása 2019. őszén kezdődik. Ezt követően az átadások folyamatosan zajlanak.

Az épület

A Pécs szívébe tervezett modern, a környezetével harmonizáló épületünk a legmodernebb technológiákat, és legkíválóbb anyagminőséget vonultatja fel. Tervezéskor rendkívüli hangsúlyt fektettünk rá, hogy egyszerre élvezhesse a belváros hangulatát és a 21. század modern technológiai megoldásait. A megújuló energia felhasználás, és a kiváló szigetelés alacsony rezsit biztosít valamennyi leendő tulajdonos számára. Az épület zárt belső udvarában fedett és nyitott gépkocsibeállók közül választhat.

Belvárosi életstílus

A lakópark a lakók számára egy mindent kielégítő egységként fog funkcionálni. Az épületek földszintjén kapnak helyet a kereskedelmi létesítmények, irodák. Amit esetleg nem talál meg az épületben, az Pécs mesés belvárosában pár perc sétával elérheti.

 

Értékálló, jövedelmező befektetés

Kiváló lehetőséget biztosítunk befektető kedvű vásárlóinknak rövid és hosszútávra egyaránt.Az egyre értékesebb pécsi belvárosi ingatlanok már önmagukban is jó befektetési lehetőséget jelentenek, de hitelét is kitermelheti bérbeadással a lakása, üzlethelyisége. Befektetése passzív jövedelmet biztosíthat! Lakberendezőnk berendezi, megkeressük bérlőjét, üzemeltetjük, Önnek csak befektetése hozamát kell élveznie, mivel profi, a piacot jól ismerő helyi cég mindent megold Ön helyett.

Az építtető

Épületrész
Teljes mértékben magyar tulajdonban lévő cégcsoportunk több mint 10 év tapasztalattal, valamint számos kiváló referenciával rendelkezik. Foglalkozunk kereskedelmi és lakáscélú ingatlanok fejlesztésével és üzemeltetésével egyaránt. Projektjeink között éppúgy talál “A” kategóriás irodaházakat, irodákat, mint minőségi lakóparkokat, lakásokat. Büszkék vagyunk arra, hogy itthon több száz otthont teremtettünk magyar családoknak.
Hívjon most!